cialis avis

Прегледи на Cialis – Дали треба да се префрлите на лекови за импотенција?

Notez cet article

cialis освртиНишто не е посрамно за мажот од тоа неможејќи да обезбеди во кобниот момент затоа што има нарушувања на ерекцијата. Далеку од тоа што сакате да ја драматизирате оваа ситуација, треба да знаете дека тоа е случај често по 50 или 60 години. Освен што попречува, еректилната дисфункција влијае и на мажественоста. Ако и вие сте погодени од ваква ситуација, знајте дека е сосема можно да го зајакнете вашиот сексуален живот благодарение на третманите кои произлегуваат од долгогодишното лабораториско истражување. Меѓу најпознатите е Cialis во форма на мала таблета но чиј ефект ќе ве пронајде мажественост достојна за 20 годишен маж. Детали подоцна во оваа статија.

Cialis: ефикасен третман за еректилна дисфункција

известувањеCialis е лек кој се препорачува за третман на еректилна дисфункција. Доаѓа во форма на филм-обложени таблети. Има кутии со 4 апчиња (10 mg, 20 mg), 28 таблети (2,5 mg, 5 mg) и 84 таблети (5 mg). Таблетите се со жолта боја со облик на бадем. На едно лице има натпис C20. Како што рековме погоре, Cialis е лек кој се препорачува за мажи кои имаат проблем да добијат ерекција или да ја одржат. Содржи инхибитори на фосфодиестераза 5, скратено како PDE-5. Улогата на второто е да го спречи делувањето на протеинот што ја блокира ерекцијата. Активниот принцип на Cialis е Тадалафил кој е ефикасен и за лекување на импотенција отколку еректилната дисфункција. Лекарите го препишуваат и за лекување на хипертрофија на простатата.

Компонентите на таблетите Сиалис

природен производКако и секој лек, важно е да се почитува дозата кога земате третман со Cialis. За таблетите Cialis да работат добро и да се избегне предозирање, еве ја дозата на Cialis:

Земете 10 mg доза на Cialis половина час пред сексуалниот однос. Ако ефектот не е доволен, можете дуплирајте ја дозата и одлучете се за Cialis 20 mg. Таблетата се зема за време на оброците или подалеку од оброците. Запомнете дека тоа е лек кој помага во ерекцијата. Тоа во никој случај не е секојдневен третман, освен во мали дози.

  • Мажи со тешка бубрежна инсуфициенција:

Не ја надминувајте дозата од 10 mg и избегнувајте да земате Cialis секој ден.

  • Мажи со откажување на црниот дроб:

Не надминувајте ја дозата од 10 mg на ден.

Cialis: кои се неговите несакани ефекти?

купи cialis

Иако не е вообичаено, земањето Cialis може да има несакани ефекти како што се главоболка, мијалгија, болки во грбот, назална конгестија, гастроезофагеална рефлуксна болест и болки во рацете и нозете. Може да предизвика и вртоглавица, стомачна болка, крварење од носот и зуење во ушите. Третманот со Cialis може да предизвика и реакции кај луѓето со хипертензија или хипотензија. Исто така, може да предизвика конвулзии, коприва, привремено губење на меморијата и губење на слухот. Cialis исто така може да комуницира со други лекови, вклучувајќи со нитрати.

Cialis: каде да го купите?

со целCialis, да се биде дрога, тоа не може да се купи без рецепт. Можете да одите кај вашиот вообичаен фармацевт или да го купите вашиот Cialis на Интернет. Треба да знаете дека цената на кутија Cialis започнува од околу 72 евра. Треба да се напомене дека постои и генеричка верзија на Cialis, тадалафил, која исто така може да се понуди во аптеките и на интернет. Првиот е поевтин, но мора добро да се справите внимавајте на фалсификатите. Навистина, на силата на својот успех, Cialis е подложен на многу фалсификати кои можат или да му наштетат на вашето здравје, или делува како едноставно плацебо. Покрај тоа, треба да знаете дека цената на Cialis онлајн е поевтина отколку во аптека. Дополнително, лекот се доставува до вашиот дом, што ви го спасува срамот пред фармацевтот и другите клиенти кога купи кутија Cialis.

Осврти на таблети Сиалис

известувањеCialis е ефикасен лек против еректилна дисфункција. Покрај тоа, неговото дејство е брзо, само 30 минути по земањето. Неговиот ефект е исто така долготраен бидејќи може да има влијание врзерекција 24 часа. Сепак, тоа во никој случај не е лек кој го зголемува либидото, туку едноставно делува на ерекцијата. Покрај тоа, тоа е лек кој се добива со лекарски рецепт. И покрај неговата ефикасност, треба да се запомни дека тоа е лек базиран на многу хемикалии. Можеби тогаш ќе имате чувство на тежина и вртоглавица или дека имате мигрена. Затоа е важно да следите здрав начин на живот кога земате третман со Cialis. За да избегнете можни ефекти, подобро е внимателно да ги прочитате упатствата, во спротивно обратете се на третмани со билки, накратко 100% природно. Не само што е ефикасен, туку и нивниот ефект е долготраен и ризикот од несакани ефекти е многу минимален. Таблетата Go Viril е една од нив.

Leave a Reply